17. SEPT. 2022
VERKET SCENE, MOSS

17. SEPT. 2022 - VERKET SCENE MOSS

Program - 10.Oktober 2021

Bli med på den første Verdifestivalen i Norge!

Vi gleder oss og er veldig spente når vi nå inviterer deg til et variert program som vi håper vil inspirere deg, kanskje bidra til nye refleksjoner, og som kommer til å gi deg noen herlige latterkuler.

Program

Dørene åpner
kl. 12:30

Kunstutstillingen er åpen til kl. 19:00

Knut Anders Sørum

Knut Bjørnar Asphol

Knut Anders Sørum er kjent for sin store stemme, sitt varme vesen og sine låter i sjangeren soul på totendialekt. Sørum har en lang karriere som strekker seg helt tilbake til 90-tallet, via rockeband, Grand Prix (2004) og som vokalisten i «Skal vi danse» på TV2. Men de fleste kjenner han kanskje best fra Stjernekamp hvor han i 2016 gikk helt til topps.

Sørum har gitt ut flere plater i sjangeren «Toten-soul» og på albumet «Ting flyt» fra 2013 kombinerte han den amerikanske soulsjangeren med tekster på totendialekt, kritikerene trillet seks femmere på terningen. I 2016 kom albumet «Audiens 1:1», et samarbeid mellom Kjetil Bjerkestrand, Erik Hillestad og KKV. I 2017 kom et livealbum fra turneen samme år, og i 2019 kom albumet «Dom vonde orda»

Musikalsk og tekstlig kan Sørum oppsummeres som en anmelder skrev, dette er som om Prøysen møter John Legend. Dette er ikke tilfeldig for akkurat Prøysen og John Legend har vært store inspirasjonskilder for Sørum. I 2010 gav han ut en kritikerrost plate med tolkninger av nettopp Alf Prøysen sine sanger på plata PRØYSEN. Dette albumet inneholder også en egen komposisjon til diktet «Visa om løgna». Sørum har også oversatt en av John Legend sine låter, «Stay with you» til totendialekt på albumet Ting flyt, den heter da «Bli ved deg» og er en av hans mest streamede låter.

På Verdifestivalen har Knut Anders med seg gitaristen Knut Bjørnar Asphol og vi får høre Sørum spille piano og synge sine låter. Asphol har samarbeidet med Sørum i minst 20 år, så disse kjenner hverandre godt. I tillegg til at det svinger så er denne duoen en eksklusiv lytteopplevelse for publikum, og vi gleder oss svært til konserten med Sørum og Asphol.

John Petter Fagerhaug

«Står du opp 06:00, redder verden innen 07:00, blir milliardær innen 8:00 og rekker å løpe maraton innen klokken 09:00? Rekker du i tillegg å føde et par barn i lunsjen, eller å pusse opp huset? Ikke det?» Da er John Petter sitt foredrag noe for deg!

John Petter Fagerhaug er utdannet psykolog og har drevet privat praksis siden 2000. Han jobber med å utvikle enkeltmennesker, par, grupper og bedrifter. John Petter lurer på om vi alle må være så forbanna positive, mange smiler til de faller sier han og han mener at kunsten å gi opp er like viktig som evnen til å stå på.  Vi gleder oss til å høre John Petter sitt foredrag!

Elvira Nikolaisen

"Nå skal jeg snart ut i verden med ny musikk, men i mellomtiden reiser jeg ut på tur med mine favorittsanger, sanger som får håpet og gleden og nysgjerrigheten til å våkne igjen. Vi lever i en spesiell tid, og vinteren må til for at våren skal finne sted. Men det er lov til å glede seg over livet, også mens man venter på bedre tider. You must believe in spring and love!"

Simen Almås

I sine foredrag tar Simen for seg livsglede og livsmestring, der fokuset er på hvordan hver enkelt kan endre livet sitt fra negativt til positivt. Siden 2017 har han reist landet rundt og holdt ca. 500 foredrag om sin vei “Tilbake til livet”, som gjør han til en av Norges fremste og mest ettertraktede foredragsholdere.

Us & U

Hvert år ønsker Verdifestivalen å fremme et band som er i startgropen av en mulig karriere, i år er det Us & U som står på scenen. 4 unge menn som lager all musikk selv og sjangeren er Soul og R&B. Vi gleder oss til årets nykommer!

Merethe Karma Lindstad

Merethe Karma Lindstad er tidligere rusavhengig med, i følge henne selv, en relativt tom karmakonto. Merethe balanserer sin historie svært godt når hun gjør StandUp, hun presenterer historier fra et beinhardt liv på en måte som gjør at publikum hyler av latter og samtidig ser vi at poengene til Merethe skaper ettertanke og setter noen spor. Merethe holder også foredrag for offentlig sektor innen psykisk helse. Vi gleder oss til alvor og skikkelige latterkuler når Merethe entrer scenen.

Bli med!

Vil du støtte Verdifestivalen?

eller

del og inviter andre