16. Sept 2022
Verket Scene

16. Sept 2022
Verket Scene

Gratis inngang!

PROGRAM
Verket Scene

Fredag 16. september 2022
Dørene åpner kl.19:00 - kl.22:30

Christoffer Rasch
«Åpenbaringen om seg selv»


Maria Bya
Egenkomponert musikk


Ole Maa
«En psykotisk håndbok»


Playboiruto
HipHop/Rap


DJéne Leppa & Mozer
med pyroshow

Christoffer Rasch

Jeg heter Christoffer Rasch og er 26 år. Jeg er fra Moss og bruker mye av min tid med frivillig arbeid for å utvikle et tilbud for barn og ungdom. Min visjon er å bruke mitt liv for å skape et tilbud som treffer mennesker med behov for hjelp. Jeg vært innom det meste og ønsker derfor å skape noe som treffer alle. Veien hit var en klar retning, men livet skjer. Og er det noe jeg har lært, er det at livet blir til mens man går. Bli med meg på min reise.

Ole MAA

I konsertforestillingen «En Psykotisk Håndbok» tar Ole MAA publikum med på en musikalsk, humoristisk og lærerik berg-og-dalbane. De får innblikk i hvordan det er å være psykotisk, deprimert og manisk, både fra Ole sitt hodes perspektiv og fra de som så han utenfra.

  Ole MAA har en lang og innholdsrik karriere bak seg som både utøvende musiker, sanger og produsent. På den ene siden har han samarbeidet med artister i hip-hop miljøet som Karpe, Madcon, Kamelen og Jaa9 & OnklP, og på den andre siden har han spilt hundrevis av forestillinger med musikalske komikere som Bye & Rønning, Marit Voldsæter, Kristian Valen, Åsleik Engmark, Hilde Louise Asbjørnsen og Espen Beranek Holm. I 2011 måtte han sette karrieren på vent fordi han ble tvangsinnlagt på psykiatrisk sykehus flere ganger. Det resulterte i at han fikk diagnosen Bipolar lidelse. 

  I «En Psykotisk Håndbok» forteller Ole sin historie fra ungdomsårene da han holdt på med med alt fra skolerevyer, storband og boyband og videre hvordan det la grunnlaget for hans musikkarriere som startet i 2005. Han måtte etter hvert lære seg å navigere i en kjendisverden der alkohol, festing og selvmedisinering er dagligdags for mange, noe som Ole erfarte både på godt og vondt med sin egen psyke. Underveis i «En Psykotisk Håndbok» får publikum tips og råd som kan bidra til å øke kunnskap om mental helse og hvordan legge merke til kjennetegn. Publikum vil også få tilgang til en faktisk håndbok der de vil kunne finne sangtekster, tips og råd. 

  Konsertforestillingen varer i 60 minutter. I etterkant av konserten vil Ole være åpen for å svare på spørsmål og ha en samtale med publikum om sin reise til å lage denne produksjonen.

    Ole MAA vant "Beste skuespiller" for sine prestasjoner av sin tolkning av "En Psykotisk Håndbok" under Oslo Fringe festivalen 2021! 

Marie Bya

Marie er en lokal, fremoverlent artist som skriver egne låter. Hun har 2 låter ute på digitale medier og mange fler på vei. I tillegg til at hun er en av årets nykommere skal hun også opptre på Verdifestivalen Ung.

DJ Leppa og Moser

Bli med!

Del gjerne, og invitér andre.

Så hyggelig at du vil bidra!

Send gjerne litt info og så tar vi kontakt snart.

Hvilken arrangement vil du hjelpe oss med?